Rendezvények

 

A Magyar Komondor és Kuvasz Egylet a tavaly nagy sikert aratott helyszínen, Balatonfüreden, a Tagore sétány mellett Klubkiállítást rendez 2024. június 1-én, szombaton. Az eseményen bírál Radványi Tamás nemzetközi FCI küllembíró.

A Magyar Komondor és Kuvasz Egylet tenyészszemlét rendez 2023. november 25-én, szombaton Csömör településen komondor és kuvasz fajta részére.

A Magyar Komondor és Kuvasz Egylet tenyészszemlét rendez 2023. június 27-én, kedden Csömör településen komondor fajta részére.

A Magyar Komondor és Kuvasz Egylet tenyészszemlét rendez 2023. március 5-én, vasárnap Nyárád településen, kizárólag kuvaszok részére.

A Magyar Komondor és Kuvasz Egylet tenyészszemlét rendez 2023. február 5-én, vasárnap Csömör településen komondor fajta részére.

A Magyar Komondor és Kuvasz Egylet tenyészszemlét rendez 2022. december 3-án, szombaton Maklár településen, kizárólag kuvaszok részére.

A Magyar Komondor és Kuvasz Egylet tenyészszemlét rendez 2022. július 7-én, Sajólád településen komondor fajta esetében.

Egyletünk 2022. április 16-án Klubkiállítást rendez a Szilvásváradi CACIB kiállítás keretein belül. Kiállításunkat együttműködve a Magyar Kuvasz Fajtagondozó Egyesülettel, az ő speciál CAC kiállításukkal egy napon rendezzük.